Hyra lägenhet

11 februari 2019
Hyra lägenhet

 

Om du ska leta lägenhet att hyra ska du börja fundera över vad du vill ha. Räcker det med en liten etta eller vill du ha lite mera ytor och vill leta en tvårummare? Kanske är ni två stycken eller en hel familj som ska bo i den och då behöver du givetvis leta något större. 

När du ska leta efter lediga hyresrätter eller kan du gå in på bostadsportalen. Här har de samlat hel utbudet av lediga hyreslägenheter på en och samma plats. På Bostadsportalen kan du hitta alla typer av lägenheter med en enda sökning, såväl stora som små, billigare och dyrare, med och utan bostadskö samt hyresrätter från både privata och kommunala uthyrare. Gå också in och kika på lägenhetsbyte på bostadsportal.se

 

Bostadsportalen vänder sig direkt till de personer som söker lägenheten och har funnits ända sedan 2010. Här samlar de hyresannonser på den svenska hyresmarknaden. Tjänsten kom till eftersom de vet hur tufft det ibland kan vara att hitta en ny lägenhet. Ibland kan man dessutom ha lite bråttom att hitta en ny lägenhet och då är det skönt och tidsbesparande att använda en sida som samlat all information till en. 

Det är fler som är i behov av rätt lägenhet än utbudet i kommunerna kan tillgodose. Speciellt i storstäderna är bostadsköerna långa och många tvingas bo i alltför små lägenheter eller bo långt från jobb och skola. En del bor också i lägenheter med korttidskontrakt vilket gör att de får flytta runt ofta, vilket både kan vara jobbigt och tidsödande. Därför har Bostadsportalen valt att samla hela utbudet så att man snabbt och enkelt ska kunna hitta alla annonser, även de ”dolda” får privata hyresvärdar som annars kan vara lite kluriga att hitta.  Söker du lägenhet inom ett visst område kan du enkelt ställa in det i sökfunktionen och på så sätt filtrera bort allt som inte känns intressant. 

Fler nyheter