Alternativ till flyg, åk på bussresor i Stockholm

31 maj 2021 patrick pettersson

Tidigare var det mycket vanligt med bussresor från Stockholm som alternativ till flyget. Då var det inte lika vanligt att göra långflygningar, utan många resor gjordes inom Sverige eller i Europa. Åka på bussresa är ett trevligt alternativ även till att ta bilen.

Från Stockholm finns det många möjligheter att åka på olika typer av resor med buss. Det kan vara till Ullared såväl som till Tyskland och Spanien. Det finns flera fördelar med bussresor i jämförelse med att åka bil och flyg.

En sak du slipper är att sitta framför ratten mil efter mil. När du kör så ser du härliga motorvägar och måste koncentrera dig hela tiden på omgivande trafik. Dessutom kör ju alla andra som galningar. När du åker buss kan du luta dig tillbaka och låta landskapet passera.

När du blir trött behöver du inte stanna, du kan bekvämt luta dig tillbaka och sova en stund. Moderna bussar är riktigt sköna och det finns ibland även servering ombord. Kanske inte lika lyxigt som långfärdsbussarna i Argentina där det serveras trerätters och vinprovning.

 

Vart kan du åka med buss från Stockholm?

Vill du åka på bussresor från Stockholm har du en del alternativ att välja på hos http://www.strombergbuss.se/. Olika bussbolag har olika erbjudanden och paket. Ibland är det flera stopp och hotell kan ingå. Varför inte utforska Gotland med buss? Du slipper försöka passa in en färja som kostar multum och boende är fixat och klart. Dessutom får du vissa gånger guidade turer.

Vill du åka på shoppingresor kan det vara smidigt med buss. Dessutom är det miljövänligare då många fler kan åka med samma transport till skillnad från när var och en tar sin bil. Är ni ett gäng kan alla umgås istället för att någon stackare ska vara chaufför. Så nästa gång du ska resa, överväg buss.

Fler nyheter