Vackra konferenser i Värmdö

07 juli 2022 Jenny Hansen

editorial

Ta din nästa konferens till nya höjder och boka en naturupplevelse, träning och mötet i ett!

Om du vill komma bort från stadens brus och liv och rörelse, men ändå vara tillräckligt nära för att snabbt och enkelt kunna ta dig dit, är Värmdö den perfekta platsen för din nästa konferens. Konferens i Värmdö bjuder in till en upplevelse utöver det vanliga. Här kan du kombinera din konferens med en aktivitet i vackra omgivningar, vilket har visat sig ha en positiv effekt på både kropp och själ. Vi har flera olika platser att välja mellan, alla med sin egen unika karaktär.

 

konferens

Skräddarsydda konferenser

De skräddarsyr din konferens enligt dina önskemål och behov. Om du vill ha en aktiv eller mer avslappnad konferens är upp till dig. De har något för alla!Vad tycker du om en konferens med utsikt över havet och skärgården? Eller mitt i en grönskande skog? Möjligheterna är oändliga! Om du vill boka en naturupplevelse, utbildning och möte i ett, kontakta Konferens Värmdö redan idag! De hjälper dig gärna att planera en oförglömlig upplevelse för dig och dina kollegor. Låt oss komma bort från allting och andas in lite frisk luft!

 

Bekväma konferenser

Du ska inte behöva offra komfort för en vacker miljö. Därför erbjuder de bekväma och moderna konferenslokaler på alla sina platser. De har allt du behöver för att din konferens ska bli en succé, från projektorer och whiteboards till höghastighets-WiFi och utsökt catering. Och naturligtvis finns deras vänliga personal på plats för att hjälpa dig med allt du behöver. Så vad väntar du på? Boka din nästa konferens med Konferens Värmdö och låt naturen inspirera dig! Ta kontakt idag för att få veta mer om vad de kan erbjuda dig. Du kommer inte att bli besviken!

Konferenser i Stockholms skärgård – ta din nästa konferens till nya höjder!

Fler nyheter