Underlätta organiseringen av hemmet genom att boka hämtning av grovsopor

11 oktober 2021 Cecilia Olsson

editorial

Emellanåt uppstår det ett behov av att rensa och organisera i sitt hem. Det kan vara extra klokt att göra det inför en flytt men det skadar inte att även göra det med jämna mellanrum bara för att lättare kunna hålla ordning i bostaden. Många har börjat leva efter devisen ”en sak in = en sak ut”, något som kan vara extra viktigt om det handlar om stora saker såsom möbler. Det är dock inte alltid det är så lätt att veta vad man ska göra av det som ska ut ur hemmet och har man inte tillgång till bil och släpvagn så blir det ännu krångligare. 

Få hjälp att forsla bort skräpet 

Som tur är så kan man få hjälp att ta reda på sådant man inte längre vill ha kvar i sitt hem. Genom att anlita Skräphämtarna så slipper man bestyret med att forsla bort sakerna och man kan dessutom vara trygg med att de tas om hand på bästa sätt. Skräphämtarna hämtar nämligen grovsopor hos både privatpersoner och företag som de sedan säkert tar hand om och återvinner på rätt sätt.

Vad kan Skräphämtarna ta hand om?

Skräphämtarna hämtar allt från emballage, möbler, vitvaror och trädgårdsavafall. Det som är så bra är också att de tar återvinning och miljön på allvar, så om det finns möjlighet att sakerna kan komma till nytta hos någon annan så skänks de bort till olika välgörenhetsorganisationer. Är det däremot så att sakerna har gjort sitt så tar Skräphämtarna dem till en miljöcertifierad återvinningsstation istället.

Gör dig av med mycket eller lite

Oavsett om man är i behov av bortforsling av enstaka möbler eller ett helt bohag så kan Skräphämtarna stå till tjänst. Man bokar enkelt upphämtning (förslagsvis på https://www.skraphamtarna.se/) och de kommer oftast inom två dagar, ibland kan de till och med komma redan samma dag. Gör rensningen i hemmet extra smidig genom att ta hjälp från Skräphämtarna.

Fler nyheter