Ta med din favorit parfym på resan

10 december 2019 Cecilia Olsson
Ta med din favorit parfym på resan

Att resa är bland det härligaste som finns för många. Man får se nya spännande platser och möta människor från olika kulturer, för att inte tala om all fantastisk mat som finns där ute i världen. När man är ute och reser vill man oftast ha med sig en necessär med favorit produkterna inom smink, hud- och hårvård. Det innefattar såklart även favoritparfymen. När man är ute och reser finns dock alltid en risk att glasflaskor går sönder i resväskan. Även fast det doftar gott så är det nog ingen som vill ha en hel flaska parfym utspilld i väskan. Därför kan det vara bra att investera i en mindre variant av favoritparfymen. Några underbara dofter som finns i både vanliga flaskor och resevarianter är:

J’adore Eau de Parfum  En underbar doft från Dior i en fulländad feminin blommig doftkomposition. Toppnot: Ylang-Ylang essens. Hjärtnot: Damascena Ros essens. Basnot: Sambac Jasmin Absolute.

Clean Rain Eau de Parfum – Denna doft består av noter som daggfrisk melon, påsklilja och mynta. Den har ett hjärta som består av blommiga inslag av vattenlilja, viol och näckros och avslutas i lätta mysknoter och milda tränoter.

Marc Jacobs Parfums Divine Decadence Eau de Parfum – En dekadent, bubblande och blommig doft. Toppnot: En splash av Champagne, apelsinblommor och krämig bergamott. Hjärtnot: Gardenia, kaprifol, hortensia. Basnot: Saffran, vanilj, flytande bärnsten.

Dessa parfymer och mycket mer inom skönhet, hud- och hårvård hittar man hos Sephora. De har även resekit från till exempel Belif och Sol de Janeiro samt set med makeup borstar i resestorlek. Så nu kan det finnas mer plats till outfits och annat i resväskan, utan att det sker på bekostnad av favorit produkterna. Sephora är en butik som alltid ligger i framkant när det kommer till skönhet och är den mest innovativa skönhetskedjan i världen. Bolaget grundades i Frankrike år 1969 och 1997 anslöt de sig till Groupe LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton.

Fler nyheter