Med hjälp av kemtvätt kan man våga använda favoritplaggen oftare

12 mars 2021 Cecilia Olsson

De allra flesta har nog minst ett plagg i sin garderob som man bara älskar att ha på sig, men ändå drar sig för att bära det på grund av att man är orolig att smutsa ner eller förstöra det. Många av de finaste plagg man har kan vara tillverkade i delikata material och det är inte ovanligt med paljetter eller små detaljer. Det är dock dumt att man inte använder sina favoritplagg så ofta det går, för det finns duktiga skräddare som kan laga kläderna och framförallt finns det professionella tvätterier som kan ta bort fläckar från dem. 

En kemtvätt kan ta hand om känsliga plagg 

Om ett plagg måste kemtvättas så är det märkt med en cirkel och någon av bokstäverna A, P, F eller W på tvättlappen. Då är det väldigt viktigt att man följer rådet, väljer man att gå emot det och tvätta plagget i en vanlig tvättmaskin finns det nämligen stor risk för att det blir förstört. Har man ett plagg som känns väldigt ömtåligt eller om det består av flera olika känsliga material så kan man ta det säkra före det osäkra och lämna in det till en kemtvätt

En kemtvätt där service och miljö är prioriterat

Det kan vara bra att hitta en kemtvätt som man känner sig trygg med och som kan sköta tvätten snabbt och smidigt. Hos Eriksbergstvätten kan man till exempel boka kemtvätt direkt i mobilen och de tillhandahåller högkvalitativ kemtvätt med snabb leverans. Lokalerna är moderna och all tvätt omhändertas med omsorg av miljön. Hos Eriksbergstvätten finns nödvändig kunskap för att kunna ta hand om kläder samt textilier och göra de rena och fina på nolltid. 

Eriksbergstvätten sköter tvätt åt både privatpersoner och företag med målet att man alltid ska kunna känna sig trygg och hundra procent nöjd med arbetet de utfört.

Fler nyheter