Lyft organisationen med en heltäckande ledarskapsutbildning

23 januari 2022 patrick pettersson

Ni har märkt att ni nått till en platå i verksamheten. Era tidigare mål har uppnåtts och de flesta, inklusive chefer och medarbetare, verkar nöjda. Men den senaste tiden har det inte känts som att ni gjort framsteg utan mest stått och stampat. Dessutom har några av mellancheferna signalerat att de funderar på att byta jobb. 

Den gamla frasen “stillastående vatten är dött vatten” far genom huvudet. Du inser att det är dags för antingen utveckling eller avveckling. 

Världen behöver bättre ledare. Inom näringslivet, skolan, politiken och inte minst inom familjen finns ett stort behov av ledarskapsutveckling. I en organisation, stor som liten, sägs det att allt står och faller med ledarskapet. Det är, som man kan lista ut, både bra och dåliga nyheter. 

 

ledarskapsutbildning

 

Ledarskap på alla nivåer – från jobbet till hemmet

När det går bra för en organisation, är det stor chans att den organisationen har ett ledarskap som fungerar. Man tänker inte på det utan det bara funkar. Om det är ett ledarskap som däremot inte fungerar, då brukar det märkas. I ett sådant läge är det inte din uppgift som ledare att skylla ifrån dig, utan se det snarare som en möjlighet att lära dig. Vill man veta mer och lära sig mer om ledarskap kan man bland annat läsa här: https://www.wenell.se/etikett/ledarskapsutbildning/ 

På en ledarskapsutbildning får du lära dig mycket nytt, men även damma av saker du säkert redan vet och kanske bara glömt. Det är en utbildning som man har nytta av både i arbetslivet och hemma med familjen och vännerna, och är mer än bara en utbildning som får en att tänka: “Ja, just det. Den var ju bra.” Tanken är såklart att man aldrig blir fullärd utan det är en process. Du växer i din ledarroll och blir gradvis en bättre chef, medarbetare, coach, förälder eller vän. 

Fler nyheter