Ledskyltar lyser starkt

27 juli 2021 william eriksson

Ledskyltar är det mest fördelaktiga om du vill ha lysande reklam för din firma. Tekniken med ledljus gör att skylten inte blir så varm, trots att den lyser starkt. Dessutom är ledskylten mycket strömsnål jämfört med tidigare varianter av reklamskyltar.

Det är därför bra att byta till en ledskylt, om du inte redan har gjort det. Utseendet på skylten väljer du själv, och du kan få en gammaldags skylt men med modern teknik inuti. Eller så ber du skyltfirman att ta fram något helt nytt för ditt företag och gör en helt ny logotyp. Länktips: https://www.stahlsskyltar.se/

Bra reklamvärde i ledskyltar

Du får mycket reklam för pengarna med ledskyltar. Skylten lyser länge, och ledskyltar har mycket lång hållbarhet. Jämför du med en tidningsannons eller ett reklamutskick, så är det många fler som sker skylten och detta under mycket lång tid. Därför har ledskyltar ett bra reklamvärde och syns på långt håll, exempelvis från motorvägen.

En annons läser man snabbt, och det är inte säkert att folk lägger märke till den ens. Reklamutskick har en tendens att hamna i pappersavfallet, för det distribueras så mycket information att man inte hinner läsa allt. Med ledskyltar är det en helt annan sak.

Ett seriöst skyltföretag

Anlita ett bra skyltföretag när du ska förnya denna långsiktiga och hållbara ljusreklam. Det är en investering som lönar sig. Troligen kommer du också att spara pengar eftersom det kommer att gå åt mindre ström med en ledskylt. Har du en gammal skylt kommer du att märka skillnaden.

Speciellt vid ägarbyte eller generationsskifte i en firma är det vanligt att se över logotyp och image. Ibland byter ett företag inriktning, har lagt till nya varor i sitt sortiment och vänder sig till en utökad kundkrets. Det kan gälla för gatukök och för sportbutiker, för verkstäder och cykelhandlare. Låt folk få veta det.

 

 

Fler nyheter