Lastbilstvätt i Norrköping för bättre hållbarhet

26 oktober 2020 Cecilia Olsson

En ren lastbil är viktigt både för att den ska ha förutsättningar att hålla så läge som möjligt samtidigt som den ser fräsch ut för kunderna. Genom att inte tvätta sitt fordon kan exempelvis smuts och vägsalt skada lacken och skapa rostskador. Det gör att en tvätt inte bara har med utseendet att göra utan även påverkar fordonets hållbarhet.  

En ren lastbil ger ett seriösare intryck

Utseendet kan dock vara väldigt viktigt för att se bra ut inför kunder. En ren och fräsch lastbil ger ett bättre intryck än vad en smutsig och sliten lastbil gör. Det gör att företaget uppfattas mer seriöst och kan göra att kunderna känner sig tryggare med att transportera sitt gods med företaget. Det är dessutom en stor fördel med att logotyp och text syns på lastbilen så att den kan göra reklam överallt där den åker. 

Hitta en effektiv tvätthall

Det är alltid bäst att hitta en tvätthall där de är noggranna och effektiva för ett optimalt resultat. För den som söker lastbilstvätt i Norrköping så är Lastvagnservice i Östergötland AB´s tvätthall ett mycket bra alternativ. De har lång erfarenhet när det kommer till lastbilstvätt och använder sig av både miljövänliga rengöringsmedel samt en effektiv och miljövänlig maskintvätt. De har också regelbunden kontroll på utsläppen från tvätthallen för att inte skada naturen. 

Tvätthall för interna och externa fordon

Lastvagnservice i Östergötland AB i Norrköping är ett dotterbolag till Ingelsta Thermofrakt AB, ett företag som erbjuder trygga och säkra transporter av kyl- och frysvaror. Även deras egna fordon tvättas i tvätthallen som tar emot både stora och små lastbilar för noggrann rengöring i maskinen eller för hand. Det går också att enligt överenskommelse boka återkommande fasta tider, per vecka eller månad. Då kan du vara säker på att din lastbil håller sig fin året om. 

Fler nyheter