Lån för stora och små utgifter

31 januari 2020 Cecilia Olsson
Lån för stora och små utgifter

Sms-lån kan vara en väldig smidig lösning om man är i behov av att få in pengar på sitt konto med väldigt kort varsel. Ibland drabbas man tyvärr av oväntade utgifter, det kan till exempel vara något som går sönder i hemmet eller på bilen som behöver rättas till så fort som möjligt för att problemet inte ska bli värre. Vissa gånger behöver det inte vara så allvarliga saker men man kan fortfarande vara i behov av snabba pengar.

Det som är bra med sms-lån är att man kan låna låga summor och de allra lägsta summorna kan ofta betalas in på kontot direkt. Det är en stor fördel att man kan låna precis det man är i behov av och inte måste låna flera tusenlappar till för att bli beviljad lånet, något som är vanligt när det kommer till andra låneformer. Ett exempel kan vara om man är i behov av 2000 kr men att långivaren endast beviljar lån på minst 10 000 kr, då tar det längre tid att betala tillbaka och det blir även mer ränta att betala. Sms-lån har i regel hög ränta men det behöver inte bli så farligt om man betalar tillbaka lånet i tid, oftast handlar det om 30-90 dagar. Fördelarna kan väga upp den höga räntan eftersom de innebär att man får pengarna snabbt, det är inte mer än vad man behöver och man kan betala av lånet med detsamma.

Något annat som gör sms-lån så smidigt är att man inte behöver boka tid för möten utan man kan fylla i ansökan på telefonen eller datorn när som helst, var som helst. Efter några minuter får man svar om man beviljas lånet och i så fall kan pengarna finnas på kontot redan nästa dag.

Läs mer om sms-lån och jämför olika långivare på vipbanks.se.

 

Fler nyheter