Krydda till sexlivet med leksaker

26 augusti 2019 jonas olsson
Krydda till sexlivet med leksaker

Har du och din partner upplevt lite stiltje i sängkammaren på sista tiden? I sådana fall är ni inte ensamma. Det är vanligt att den intensiva passionen man hade i början klingar av efter en tid tillsammans, nyfikenheten svalnar och kärlekslivet går mest på rutin. Men det går faktiskt att tända gnistan ordentligt igen och börja upptäcka varandra på nytt, och ibland kan några enkla men spännande hjälpmedel vara allt som behövs. Har ni inte testat sexleksaker tidigare, kanske detta är det perfekta tillfället. Kika in hos t.ex. Lovebuddy, som erbjuder massor av härliga och spännande vuxenleksaker, och ge din partner en riktigt het överraskning någon kväll.

 

Hetta upp singellivet med sexleksaker

Är du singel? Vad härligt! För vem har sagt att man behöver en partner för att kunna njuta av sex? Singellivet kan vara precis lika tillfredsställande, inte minst med någon spännande leksak till hjälp. Det finns ett fantastiskt utbud av olika sexleksaker för både män och kvinnor, och de allra flesta går alldeles utmärkt att använda på egen hand. Lägg inte ditt sexliv på hyllan bara för att du inte har en partner, utan skäm bort dig själv istället och investera i något som är bara för din egen njutnings skull.

 

 

Skötselråd

För att dina leksaker ska fungera och hålla sig fräscha så länge som möjligt är det viktigt att sköta om dem ordentligt, oavsett om du bara använder dem för dig själv eller tillsammans med en partner. Tänk på att rengöra dem noga efter varje användning, allra bäst är att använda ljummet vatten och en mild intimtvätt eller tvål. Undvik gärna starkt parfymerade tvålar för att slippa jobbig klåda och irritation på ställen där man absolut inte vill ha det. Det är enkelt och snabbt gjort, och sexleksakerna kommer hålla mycket bättre för många njutningsfulla stunder framöver.

Fler nyheter