Hjälp med redovisning i Stockholm

16 juni 2021 jonas olsson

Många företagare skulle gladeligen slippa ta hand om löpande bokföring. Särskilt om det inte finns en kontorsavdelning som tar hand om allt. Det är en hel del pappersarbete både när det handlar om bokföring, lönehantering, fakturering och allt det andra som måste göras. Dessutom är det otroligt viktigt att det blir rätt och att alla lagar och regler följs till punkt och pricka.

När Bertils verkstad växte och det inte längre bara vara han själv som mekade blev allt betydligt mer komplicerat. I många år hade hans fru hjälp till med den enkla bokföringen. När det var dags för den årliga deklarationen hade han en gammal skolkamrat som hjälpt till. Med anställda sade frun stopp, inge mera bokföring för henne. Det här med löner varken ville eller kunde hon ta tag i.

 

Enkelt och praktiskt

Den som hjälpt Bertil med deklarationen kunde inte ta på sig mera uppgifter men gav honom ett numret till ett företag som hjälper till med redovisning i Stockholm. Han tog genast kontakt för att få all logistik på plats, något som var betydligt enklare än han trott. Det tog bara ett möte innan de var överens om hur det hela skulle fungera.

De skulle ta hand om allt från den dagliga bokföringen till löner och deklaration. Tyngden på hans axlar blev plötsligt väldigt lätt och nu såg han fram emot att få jobba på golvet med den nya personalen.

 

Hemmets lugna vrå

Livet blev snart väldigt annorlunda. Nu njöt han av att komma hem till frugan om kvällen. Äta lite god mat och prata om ditt och datt. Inga tråkiga diskussioner om kvitton, redovisning och annat som hade med jobbet att göra. Allt gjorde att Bertil kände sig gladare och den svidande känslan i magen hade försvunnit utan att han ens lagt märket till det. Arbetsglädjen hade kommit tillbaka.

Fler nyheter