Hitta ett blombud på Kungsholmen

19 maj 2021 Lily Hansen

Du vaknar med ett ryck och vet direkt att det är något som du har glömt. Den där gnagande känslan som liksom inte vill släppa. Men det tar ända tills du står med tandborsten i handen, innan du kommer på vad. 

Å nej, inte mammas födelsedag nu igen! Du hade ju till och med satt ett larm igår, men det måste ha hänt något. Nu står du där, femtio mil ifrån din mor, och har inte skickat något för att gratulera henne.

Febrilt börjar du leta i huvudet efter något passande, men det står helt still. Nåja, du har ju världens bästa receptionist på jobbet. En ung man som alltid lyckas rädda dig ur alla liknande situationer. 

Kollegan som påminner dig om att ta med en flaska vin när du berättat att du är bortbjuden på middag. Eller påtalar att du har en fläck på skjortan när du har ett viktigt möte senare på dagen. Nu känns det genast lite lättare och du kan inte vänta tills arbetsdagen börjar.

 

En gåva när du är långt borta

Knappt hinner du komma innanför dörren förrän receptionisten förekommer dig och säger: jag hoppas inte att du glömt din mammas födelsedag nu igen? Efter ett jakande svar får du en suck tillbaka och sedan ett leende som snabbt efterföljs av lösningen på bekymret. Varför inte hitta ett blombud i Kungsholmen som kan leverera en vacker bukett hem till din mamma? Det är en lösning som du inte ens tänkt på. Nu gäller det bara att hitta något blombud.

En enkel sökning på internet ger dig förslag och snabbt tar du kontakt. Jodå, egentligen ska beställningen ske före klockan tolv dagen före, men du har tur. De har tid att binda en vacker bukett och leverera den redan ikväll. Nu kan du i lugn och ro starta din arbetsdag.

Fler nyheter