Harmonisk och vacker klädsel för henne

11 juni 2020 patrick pettersson

Naturnära färger och material som visar vem du är… för dig som vill ha en vacker och enkel stil som säger less is more. Är du tjejen eller kvinnan som hellre går i ett par eleganta byxor än i jeans, som hellre väljer en enfärgad kjol än en färgsprakande, då är Vila klädmärket för dig. Hos Vila kläder finner du naturliga nyanser av vitt, beige, grönt, brunt, blått, vinrött, ljust rosa osv. Snyggt skurna och enkla att matcha är plaggen ett eftertraktat val för den medvetna kvinnan. Tänk dig exempelvis en leopardmönstrad skjortklänning i olika nyanser av brunt och i elegant profil.

 

Välklädd och vacker

En stilren och enkelt skuren kofta kan vara otroligt vacker i sig. Matcha den ton i ton eller med andra naturliga material så skapar du en skön harmonisk känsla. Vila kläder har en coatigan som du matchar med ett linne i annan färg och spets. Till detta ett par helfärgade ljusa byxor för sommaren och mörka för höst och vinter. Till sommaren är det för övrigt ljuvligt att bära en tunn och skön maxiklänning med blomstrande mönster i diskret blått och vitt. För svalare kvällar en lätt och vit vacker kofta som döljer axlarna men ändå framhäver klänningen.

 

 

Olika tillfällen

Har du ett möte som är viktigt i karriären och vill klä dig extra snyggt utan att det blir för mycket? Givetvis har Vila kläder lösningen på situationen. Du hittar ljuvliga vinröda, ljusgröna och vita toppar som gör sig otroligt bra till snyggt skurna byxor i ljust eller mörkt beroende på säsong. Med smycken och en stilig håruppsättning gör du succé och jobbet är ditt. Ska du fira det nya jobbet med väninnorna på kvällen så byter du enkelt byxor mot en kort kjol eller ett par byxor i skinnimitation som ger ett festligare och tuffare intryck.

Fler nyheter