Företagsidè – sälja lastpallar!

29 juli 2021 Lily Hansen

Har du gått runt och grubblat ett tag över vad du ska satsa på inom företagande? Och har du slutligen kommit fram till att du ska sälja något som många använder hela tiden? Att sälja lastpallar är något som är mycket populärt och som bara rullar på eftersom det finns ett stort behov av den sortens lastmöjligheter. Du kan även välja att enbart sälja nya pallar eller enbart sälja begagnade. Eller så säljer du både och.

För lastpallar är något som har ett mycket stort andrahandsvärde, och som därför är av stort intresse att köpa och sälja vidare. Väljer du att enbart sälja de så kallade EU-pallarna så kan du dessutom till och med välja att laga dem till viss del. För så pass mycket kan du få ut när du säljer även en begagnad pall. Och idag är det inte bara företag som köper pallar. Det är även privatpersoner som har upptäckt fördelarna med pallar av olika slag.  

 

 

Frakt och möbler

Eftersom de flesta pallar är gjorda av trä så är det också ett material som du kan ha stor nytta av som privatperson. Om du gör en sökning på lastpallar så kan du hitta mängder av tips på hur du kan skapa möbler med pallarna. Men det vanligaste är ändå att pallarna används för att frakta någon typ av gods på. Därför finns det också en hel del tillbehör som du kan skaffa och använda dig av.

Pallkragen har du säkert hört talas om. För om inte annat så är det något som är mycket populärt att använda till odlingskragar i trädgården. Men pallkragen är också ett bekvämt sätt att kunna lasta saker på en pall utan att vara rädd för att det ska trilla av igen. Och det finns till och med burar som du kan sätta på pallarna, för ännu mindre gods.  

Fler nyheter