Företagsevenemang och konferenser kräver bra mat

19 maj 2020 patrick pettersson

Ska ni anordna en konferens för företaget eller för era kunder och leverantörer – då vill ni garanterat skapa en oförglömlig upplevelse med stil. Att arrangera i egna lokaler eller hyra in sig på lämplig plats, det är frågan. Hur som helst så bör ni satsa på företagscatering. Att slippa bekymra sig för maten eller att rodda med en restaurang är guld värt. Är det möjligen så att företaget härstammar från en annan ort än Stockholm? Kanske kommer grundaren från vackraste Norrland så det passar galet bra med norrländsk catering i Stockholm? Visst är det en banbrytande häftig idé!

 

Meny på ert event

För ert event kan ni erbjuda företagscatering som ordnar norrländska specialiteter som älgwallenbergare eller hjortskavsgryta med färska lingon direkt från myren. Eller ännu bättre – har du testat tunnbrödspizza? Får det lov att vara en “torne älv”, en “skogen” eller en “tryffelsvinet”? Duka upp i en lokal i centrala Stockholm, inred enligt norrländsk tradition, ställ upp en kåta och låt folk sitta på råa bänkar – anlita norrländsk företagscatering. Gör maten till en buffé så alla kan smaka på alla pizzor och kombinera både älg och hjort i en salig röra. Bjud på svagdricka och riktigt norrländskt öl. Inred med vacker lila ljung i krukor och få in känslan av de öppna vidderna.

 

 

Uppträdande till maten

Och vad vore väl mer fantastiskt än att bjuda in en riktigt norrländsk gäst att uppträda i samband med måltiden? Naturligtvis ska vår genuine sångare Roger Pontare få dra igång stämningen på kvällen och riva av en härlig danslåt. Ditt event kommer att göra succe och definitivt göra intryck på alla gäster. Ta hjälp av företagscatering och se till att boka redan nu; ring och beställ norrländsk catering som buffé. Låt samme arrangör fixa mat och sätta stämningen i lokalen så kan ni fokusera på kundkontakt och affärer.

Fler nyheter