Fördelarna med att arbeta hemifrån

17 maj 2020 Mikael Barani

Alla som har längtat efter att få lite mer tid för sina egna projekt har i många fall nu fått just det. Nu kunde omständigheterna vara roligare eftersom det är en pandemi som har lett till denna nya tillvaro.

Många av oss arbetar hemifrån och en ny undersökning visar att till exempel nästan hälften av alla i Stockholm numera arbetar just hemma.

Detta innebär såklart att många har fått en lite mer flexibel tillvaro i livet. För de som trivs med eget ansvar så kan det till och med gå fortare att bli färdiga med alla arbetsuppgifter jämfört med att sitta på kontoret. Det försvinner helt enkelt mindre tid till småsnack och spontana möten när man är hemma.
Samtidigt finns det garanterat de som inte alls gillar det nuvarande upplägget. Är man väldigt extrovert så kan dessa tider till och med vara en pina? Vad är poängen med att arbeta om man inte får snacka med kollegorna? Att bara stå vid kaffeautomaten och snacka lite?

Men för alla som alltså trivs med nuvarande upplägg så är det rena rama himlen.
Kanske är det så att fler just nu hinner med lite extra arbete hemmavid? Alltså sådant som rör privatlivet.
Det finns säkerligen flera av oss som har projekt som vi aldrig har avslutat, eller påbörjat, som vi nu kan ta tag i. Kanske har det till och med gått så länge sedan vi drog igång dem att batterierna till våra borrar och skruvdragare har lakats ur?

Som tur är så finns det såklart lösningar på alla sådana här problem. Du kan enkelt hitta rätt batterier för ditt elverktyg här så att du snart kan påbörja ditt projekt igen. 
Nu nalkas ju dessutom sommaren och det kan vara skönt att äntligen fixa till den där altanen som har behövt uppdateras lite i många år nu.

Fler nyheter