Container lutningssystem för återvinning

13 maj 2022 admin

editorial

Många branscher inom återvinningsindustrin hanterar containrar på daglig basis och då kan man vara i behov av ett container lutningssystem. JNC Teknik ha ett otroligt brett sortiment av maskiner och produkter, däribland allt som krävs för att göra arbetet med containrar smidigt. Företaget levererar maskiner och produkter till företag inom återvinningsindustrierna och ser till att de får rätt maskiner för alla ändamål. JNC Teknik är ett företag baserat i Danmark men har agentur över hela Skandinavien där man har massor av fina samarbeten upprättade.

Något som utmärker JNC Teknik är det faktum att man endast säljer de allra bästa maskinerna från de ledande tillverkarna i Europa vilket gör att kunderna kan känna sig trygga med sina inköp. Företaget tar in maskiner och produkter från Vortex, A-Ward, MG Recycling, Wagner, Kyoto, McIntyre och många fler av de mest namnstarka varumärkena på. JNC Teknik har utöver otrolig kvalitet på sina produkter även en mycket fin servicekänsla mot sina kunder vilket är något man lägger stor vikt vid. 

container

Hårda krav på företag i dagens miljömedvetna samhälle.

JNC Teknik vänder sig till flera branscher inom återvinningsindustrierna där några av dem är skrotning av fordon, sopsortering, bulkhantering, återvinning med flera. I produktutbudet som är väldigt välsorterat finns allt man kan tänka sig för att täcka behovet för alla branscher man samarbetar med. För att nämna några produkter så hittar vi container lutningssystem, förstörare, shear baler, dimmkanoner och mycket mer. Kolla in alla produkter på hemsidan här https://www.jnc-teknik.dk/sv/produkter 

Vi är i en tid då miljöfrågor är otroligt viktiga både för samhället i stort men även företagen har fått hårdare krav på sig när det gäller miljö och hållbarhet. Återvinningsindustrierna är inget undantag och det gäller att hålla sig uppdaterad för att klara alla krav. Att gå över sin befintliga maskinpark och se om det behövs investeras i nya maskiner kan vara en väldigt bra idé. Då finns JNC Teknik som din hjälpande hand. 

Fler nyheter