Bilverkstad i Gnesta löser era problem

22 juni 2021 Lily Hansen

Om man skulle skriva en bok om sin bil skulle rubriken vara något med “Varför hatar du mig’’. Låter det dramatiskt? Ja, kanske. Men det är så det känns. 

Alltför ofta nu är det något problem med bilen. Mekanikerna tror snart att man ska bosätta sig hos dem, så ofta är man där. Stamkund på bilverkstaden i Gnesta, vilken dröm, va? Om det inte vore för alla kostnader hade det inte varit helt fel. 

Trots allt detta vill man inte ge upp sin älskade (tar emot att skriva) bil. Den har varit i ens ägo i många år och färdats många mil tillsammans med en. Så nu får den faktiskt börja skärpa sig. Kanske är detta sista chansen, eller så blir man blödig igen när man kommer till problemet. 

Skulle inte bli förvånad. Den tycks skaffa på sig alla problem en bil kan få, men ofta är det samma sak som kommer tillbaka om och om igen. Bilen verkar vilja ha det som lunch en gång i månaden, suck. 

 

Ingen bil är är omöjlig

Tack vare verkstadens positiva ord och hopp om bilen fortsätter man kämpa för den. De säger att i grund och botten är det en bra bil. Man måste bara lösa detta. Såklart är det en bra bil som är värd att fixas.

Hos verkstaden fixar de allt. Även fast man inte vet var problemet sitter så lyckas de lokalisera det för att sedan lösa det. 

Det känns väldigt tryggt att lämna in bilen till en verkstad när man vet att den kommer ut hel. Under denna resan har man även lärt sig att deras prisuppgift måste stämma till stor del. Den får nämligen bara skilja sig med några procent från offerten de gav. Samt innan de gör något så skriver de ner det i en journal och ger till en. 

Fler nyheter